ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η εταιρεία AxonHomes ιδρύθηκε στη Λάρισα το 1972 ως οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενο την επεξεργασία του χάλυβα , ενώ από το 1995 λειτουργεί ως τεχνική εταιρία με εξειδίκευση στην κατασκευή σύμμεικτων κτιρίων με χαλύβδινο σκελετό, εισάγοντας καινοτόμες ιδέες και σημαντική τεχνογνωσία στον τομέα των κατασκευών.

H AxonHomes , σε συνεργασία με επιλεγμένους συνεργάτες αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, σχεδιαστές δημιουργεί μία στενή σχέση με τον πελάτη, την οποία διατηρεί και μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Το βασικό ατού των σύμμεικτων κτιρίων που κατασκευάζει η Axon Homes είναι η χρήση χαλύβδινου σκελετού η οποία επιφέρει τα παρακάτω πλεονεκτήματα :

  • ταχύτητα κατασκευής
  • υψηλός βαθμός αντοχής σε καταπονήσεις (σεισμός) ,
  • ευελιξία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό ,
  • μεγάλη διάρκεια ζωής

. στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον συγκεκριμένο τρόπο δόμησης γι' αυτό και κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο!

Οικονομία, ταχύτητα κατασκευής, απεριόριστη αντοχή στον χρόνο, άρτια αισθητική και υψηλή ποιότητα είναι αυτά που σας προσφέρει η τριάντα ετών τεχνογνωσία της εταιρίας AxonHomes , της πιο δυναμικής παρουσίας στον τομέα της κατασκευής σύγχρονων αντισεισμικών κτιρίων στην κεντρική Ελλάδα.

AXONHOMES
Υπεύθυνος Αντώνης Πρίντζος

Διεύθυνση 1ο χλμ. Π.Ε.Ο Λάρισας - Τρικάλων
Τ.Κ. 41335

τηλ. 2410.660828
κινητό. 6994.814555

 

 

Συγκρότημα κατοικιών στα Φάρσαλα

Πρότυπος Βιοκλιματικός Οικισμός. Η μελέτη περιλαμβάνει το σχεδιασμό ενός Βιοκλιματικού Οικισμού και των απαραίτητων δρόμων για την άνετη κυκλοφορία των κατοίκων.

 
 
 
copyrights Axon Homes - σχεδιασμός και φιλοξενία ιστοσελίδων New Media.net