ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Το βασικό ατού των σύμμεικτων κτιρίων που κατασκευάζει η Axon Homes είναι η χρήση χαλύβδινου σκελετού η οποία επιφέρει τα παρακάτω πλεονεκτήματα :

  • ταχύτητα κατασκευής
  • υψηλός βαθμός αντοχής σε καταπονήσεις (σεισμός) ,
  • ευελιξία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό ,
  • μεγάλη διάρκεια ζωής

. στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον συγκεκριμένο τρόπο δόμησης γι' αυτό και κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο!

Οικονομία, ταχύτητα κατασκευής, απεριόριστη αντοχή στον χρόνο, άρτια αισθητική και υψηλή ποιότητα είναι αυτά που σας προσφέρει η τριάντα ετών τεχνογνωσία της εταιρίας AxonHomes , της πιο δυναμικής παρουσίας στον τομέα της κατασκευής σύγχρονων αντισεισμικών κτιρίων στην κεντρική Ελλάδα.

Τα κτίρια με σκελετό από χάλυβα πλέον, έχουν διεισδύσει δυναμικά στην καθημερινότητα του Έλληνα. Η πολιτική της προκατασκευής, η οποία εφαρμόζεται ευρέως στο εξωτερικό για πάρα πολλά χρόνια, καταργώντας οποιαδήποτε άλλη μορφή κατασκευής, είναι τώρα γεγονός και αναγκαιότητα και για την Ελλάδα.

Το τμήμα μελετών της εταιρίας μας είναι στη διάθεσή σας για να διαλέξετε ή να σχεδιάσετε μαζί μας το σπίτι που σας ταιριάζει. Η προσαρμογή στο περιβάλλον και στις ιδιομορφίες του οικοπέδου σας είναι θέματα που θα αντιμετωπιστούν με ιδιαίτερη προσοχή. Η έκδοση της άδειας οικοδομής είναι και αυτό δική μας υπόθεση.

Η κατασκευή μιας σύγχρονης κατοικίας απαιτεί πάντα μία σημαντική δαπάνη. Ευτυχώς η πολιτική δανειοδότησης από τις Τράπεζες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σήμερα. Η έγκριση του δανείου σας είναι μία σύντομη και τυπική διαδικασία, που αναλαμβάνει για λογαριασμό σας η εταιρία μας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Το ξεκίνημα: Σωστή θεμελίωση και υπόγειοι χώροι για το σπίτι σας (Garage, λεβητοστάσιο, αποθήκη, δεξαμενή, αποχετεύσεις). Όλα μπορούν να γίνουν με την δική μας φροντίδα. Η κατασκευή είναι για μας το ίδιο εύκολη ακόμα και χωρίς την ύπαρξη δικτύων υποδομής (νερό – ηλεκτρικό). Για την περίπτωση αυτή οι τεχνικοί μας θα σας προτείνουν έξυπνες και οικονομικές λύσεις.

Ταχύτητα, συνέπεια, οργάνωση, μεθοδικότητα. Εξειδικευμένα συνεργεία και Τεχνική επίβλεψη σε κάθε βήμα. Η επιστασία και του δικού σας μηχανικού, αν το επιθυμείτε, θα σας επιβεβαιώσει την άψογη τεχνική μας, αλλά και την σωστή εφαρμογή της. Οι επιθυμίες σας, ακόμα και σ’ αυτό το στάδιο του έργου, είναι για μας υποχρεώσεις. Ήδη βρισκόμαστε κοντά στο τέλος. Πρέπει να προετοιμάζετε την μετακόμισή σας.

Η πισίνα, ο κήπος, η μάντρα και η αυλόπορτα θα ήταν για σας μεγάλες σκοτούρες αν δεν φροντίζαμε εμείς και γι’ αυτά. Εσείς απλώς διαλέγετε. Αλλά και μετά την παράδοση του έργου η AxonHomes θα είναι πάντα κοντά σας για να καλύψει κάθε ανάγκη επισκευής, συντήρησης ή μετατροπής του σπιτιού σας.


 

Συγκρότημα κατοικιών στα Φάρσαλα

Πρότυπος Βιοκλιματικός Οικισμός. Η μελέτη περιλαμβάνει το σχεδιασμό ενός Βιοκλιματικού Οικισμού και των απαραίτητων δρόμων για την άνετη κυκλοφορία των κατοίκων.

 

AXONHOMES
Υπεύθυνος Αντώνης Πρίντζος

Διεύθυνση 1ο χλμ. Π.Ε.Ο Λάρισας - Τρικάλων
Τ.Κ. 41335

τηλ. 2410.660828
κινητό. 6976999549

 

copyrights Axon Homes - σχεδιασμός και φιλοξενία ιστοσελίδων New Media.net