Συγκρότημα κατοικιών στα Φάρσαλα

Πρότυπος Βιοκλιματικός Οικισμός. Η μελέτη περιλαμβάνει το σχεδιασμό ενός Βιοκλιματικού Οικισμού και των απαραίτητων δρόμων για την άνετη κυκλοφορία των κατοίκων.

 
 
 

REAL ESTATE - Κτηματομεσιτικά : Παραδοσιακός πέτρινος οικισμός στις Νηες Σούρπης

VOLOSΗ πόλη του Βόλου, πρωτεύουσα του Νομού Μαγνησίας αποτελεί συγκοινωνιακό κόμβο με μεγάλο λιμάνι για τις Β. Σποράδες (Ν. Σκιάθο, Ν. Σκόπελο, Ν. Αλόνησο, Ν. Σκύρο), για την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και για τη Συρία. Επίσης συνδέεται με το Σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας. Διαθέτει Δημόσια και ιδιωτική μαρίνα με όλες τις εξυπηρετήσεις, με δυναμικότητα 300 σκαφών αναψυχής.

Νοτιοδυτικά του Βόλου και σε απόσταση 25 km βρισκόμαστε στο αεροδρόμιο του Αλμυρού.

 

NIESΝότια του αεροδρομίου σε απόσταση 25 km, στην άκρη σχεδόν του Παγασητικού κόλπου και ακριβώς απέναντι από την κατοικία των Κενταύρων, το μαγευτικό Πήλιο, συναντούμε έναν μικρό κολπίσκο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, τις Νιές όπου βρίσκεται και το οικόπεδο μας.

Η περιοχή μας είναι εκτάσεως 29.000 τ.μ. και απέχει από τον διεθνή αυτοκινητόδρομο  Αθηνών - Θεσσαλονίκης μόνο 12 χλμ.
Βρίσκεται πάνω στο κύμα και διαθέτει παραλία 150 μέτρων.
Οι πανέμορφες πεταλίδες και τα κοχύλια είναι δείγματα της καθαρότητας και της διαύγειας των νερών. Το οικόπεδο διασχίζεται από τον παραθαλάσσιο δρόμο που ενώνει τον δήμο Σούρπης και την Αμαλιάπολη, ένα γραφικό ψαροχώρι.

Όταν αντικρίζει κανείς για πρώτη φορά το τοπίο μένει κυριολεκτικά άφωνος: το ζωηρό πράσινο των ελαιόδεντρων που κυκλώνουν προστατευτικά τον μικρό κόλπο, το γαλαζοπράσινο της θάλασσας που στέκεται γαλήνια και το αχνογάλανο του ουρανού συνθέτουν έναν μοναδικό πίνακα ζωγραφικής.
Ο κολπίσκος της περιοχής Νιες, είναι μία παρθένα περιοχή, απείραχτη από το χρόνο, εξαιρετικά πρόθυμη να φιλοξενήσει κάθε επισκέπτη που θέλει να απολαύσει έναν περίπατο, να δροσιστεί από τα νερά της, να ρεμβάσει πίνοντας τον καφέ του και ε κάποια από τις καφετέριες και να γευματίσει με θέα το απέραντο γαλάζιο στις ψαροταβέρνες.

Βόρεια του οικοπέδου μας, σε απόσταση 2 χλμ ακολουθώντας τον παραθαλάσσιο δρόμο, βρισκόμαστε στην Αμαλιάπολη, ένα παραδοσιακό ψαροχώρι από το οποίο ξεκινούν καθημερινά τουριστικές κρουαζιέρες στα νησιά των Β. Σποράδων και την Εύβοια.

Το οικόπεδό μας είναι καταπράσινο με εκατοντάδες δένδρα ελιάς, έχει εύκολη πρόσβαση από στεριά, αέρα και θάλασσα και είναι ιδανικό για τουριστική επένδυση.

Διατίθεται προς πώληση μεζονέτες 75τ.μ. με 600 τ.μ. οικόπεδο ανά κατοικία

 

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για να σας αποστείλουμε σχέδια!

Δείτε video-παρουσίαση σε windows media player

AXONHOMES
Υπεύθυνος Αντώνης Πρίντζος

Διεύθυνση 1ο χλμ. Π.Ε.Ο Λάρισας - Τρικάλων
Τ.Κ. 41335 ΛΑΡΙΣΑ

τηλ. 2410.660376
κινητό. 6971.577015

copyrights Axon Homes - σχεδιασμός και φιλοξενία ιστοσελίδων New Media.net